Voda od zelenjave
Kakršnokoli perje od cvetače ali kake druge zelenjave...
Par cvetk kuhane cvetače ali pa brokolija
Pločevinka mlade koruze - zrna, jasno...
Koruzna moka - je prima, če je malo bolj na grobo zmleta
Smetana za kuhanje
Olivno olje
Muškatni orešček
Vodo od zelenjave ter morebitno perje zmeljemo s paličnim mešalnikom. Na olivcu popražimo koruzno moko, dolijemo ta zmiksano vodo s perjem pa notr stresemo tisto pločevinko koruze pa nameljemo gor kar dobr ščep muškatnega oreščka. V tem trenutku se lahko za nekih deset minut zamislimo nad neverjetno preprostostjo recepta potem pa notri vržemo še par cvetk kuhane cvetače ali brokolija, za vsak krožnik žlico smetane, konkretno premešamo in razdelimo jedcem!
In to je to! Enjoy! :)
Ni komentarjev:
Objavite komentar